Lainaa heti

Hae lainaa heti 2000-60.000 euroa

Lainan kilpailuttaminen on yksinkertaista ja nopeaa.


Kilpailutamme yli 25
lainantarjoajaa


Saat nopeasti useita
lainatarjouksia


Vertaile tarjouksia
rauhassa keskenään


Valitse sinulle
edullisin laina

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Lue alta lisää lainaan liittyvistä asioista.
Vertaile lainapalvelut helposti ja nopeasti.

Lainaa heti jopa 60.000 euroa

Nykyisin on mahdollista saada lainaa heti, kun sille tulee tarvetta. LainaaJokaiselle.fi palvelun avulla voit helposti kilpailuttaa lainasi, eikä se vie yhtään enempää aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus. Me kilpailutamme sen puolestasi heti ja ilmaiseksi.

Aloita lainavartailu syöttämällä hakukoneeseen tarvitsemasi lainasumma.

Hakukone näyttää sinulle heti kaikki hakuasi vastaavat lainapalvelut.

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvosana
 • Suosittelemme
 • Lainaa 18-20 vuotiaalle
 • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/saldo/
20 vuotta%3 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/risicum/
23 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/resurs-bank/checked
21 vuotta%1 - 3 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/ostosraha/
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/nordax-bank/checked
26 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/mylender/
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/komplett-bank/checked
24 vuotta%2 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/kaarna/
20 vuotta%3 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/laina-fi/
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/instabank/checked
22 vuotta%1 - 8 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/halino/
20 vuotta%2 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/fellow-finance/
20 vuotta%1 - 5 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/euroloan/
19 vuotta%3 - 36 kkchecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credit24/
20 vuotta%2 - 10 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credigo/
22 vuotta%2 - 8 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credento/checked
20 vuotta%2 - 18 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/collector-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/brabank/checked
21 vuotta%1 - 5 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bondora/
22 vuotta%1 - 10 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bigbank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bank-norwegian/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/balanzia/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/avida-finans/checked
Näytä lisää tuloksia

Lainaa heti tilille

Onko sinulle tullut tarve saada lainaa heti tilille? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tältä sivulta löydät tietoa siitä, miten saat lainaa heti, kun sitä tarvitset.

Joskus lainan tarve pääse yllättämään kenet tahansa, eikä aikaa kattavaan lainavertailuun ole. Siksi LainaaJokaiselle.fi on erittäin hyvä apuväline lainan hakemisessa.

Kauttamme voit kilpailuttaa lainasi, eikä se vaadi kuin yhden hakemuksen täyttämisen. Välitämme hakemuksesi nopeasti yli 20:lle lainantarjoajalle, jolloin saat useita eri lainatarjouksia.

Näin ollen saat parhaan mahdollisuuden löytää edullinen laina, eikä se vie kuitenkaan aikaasi kuin muutamia minuutteja.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle:

 • Miten saada lainaa heti
 • Miten kilpailutat lainan oikein
 • Ohjeet oikeaoppiseen lainavertailuun

 


Näin saat lainaa heti

Jotta sinulla on mahdollisuus saada lainaa netistä, tulee sinun tietää ja varmistaa ensin muutamia asioita. Monet asiat voivat hidastaa lainan saamista ja lainan siirto tilille voikin pahimmassa tapauksessa tapahtua vasta muutaman päivän päästä. Tästä syystä on tärkeää että varmistat seuraavat asiat, jos haluat saada lainaa heti tilille:

 • Varmista onko lainapalvelu auki. Mikäli lainapalvelu on suljettu, voit jättää hakemuksen, mutta se käsitellään vasta seuraavana aamuna.
 • Pidä verkkopankkitunnukset lähellä. Näitä tarvitset vähintäänkin palveluun tunnistautumisessa. Tunnuksilla voidaan myös allekirjoittaa lainatarjous, joka on ehdottomasti nopein tapa.
 • Varmista, että sinulla on kopiot palkkatuloistasi sähköisenä. Monet lainapalvelut vaativat tositteita hakijan tuloista, jolloin voit liittää ne heti hakemukseen sitä tehdessä. Tämä nopeuttaa prosessia huomattavan paljon.
 • Onko sinulla sama pankki käytössä lainantarjoajan kanssa? Tämä on myös tärkeä varmistaa siitä syystä, että samaan pankkiin saadaan siirrettyä lainaa heti, kun taas pankkien välisissä siirroissa voi mennä päivä tai kaksi.
 • Älä ota lainaa enempää kuin tarvitset. Mitä pienempi lainasumma, sitä nopeammin se on yleensä mahdollista saada tilille. Suuremmissa lainasummissa voi kestää hieman kauemmin, ennenkuin lainantarjoaja siirtää ne hakijan tilille. Tästä syystä lainaa ei kannata hakea enempää kuin todella tarvitsee.

Kuten huomaat, käytännössä on mahdollista saada lainaa heti tilille, mutta se vaatii sen, että kaikki asiat menevät sujuvasti lainaa hakiessa.

 


Lainaa heti edullisella korolla

Vaikka lainan tarve olisikin kova, ei koskaan kannata hakea lainaa heti suinpäin mistä tahansa lainapalvelusta. 

Jos todella tarvitset lainaa heti, suosittelemme tekemään hakemuksen sivuillamme, jolloin me hoidamme lainasi kilpailuttamisen nopeasti ja ilmaiseksi.

Käytät tasan saman ajan lainan hakemiseen kuin mistä tahansa yksittäisestä lainapalvelusta, mutta kun teet hakemuksen kauttamme, saat useita eri lainatarjouksia monilta eri lainantarjoajilta.

Näin saat samassa ajassa paljon suuremman mahdollisuuden löytää lainan mahdollisimman pienellä korolla, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi monien eri lainapalveluiden etsimiseen.

Monet tekevät sen virheen että hakevat lainan kilpailuttamatta sitä ensin. Tämän takia he voivat joutua maksamaan lainastaan satoja, jopa tuhansia euroja aivan ylimääräisiä korkoja ja kuluja.

 


Vakuudeton laina heti

Tavallisiin vakuudellisiin lainoihin netin vakuudettomat lainat ovat erittäin paljon nopeampia hakea ja saada tilille.

Kaikki lainapalvelut joita LainaaJokaiselle.fi palvelussa esitellään myöntävät lainaa ilman vakuuksia, eikä niihin vaadita henkilötakaajia. Tämä takaa todella lyhyet käsittelyajat hakemuksille.

Hakijalta vaaditaan kuitenkin riittävää maksukykyä, jotta hänelle voidaan myöntää lainaa. Riittävä maksukyky tarkoittaa, että hakijalla jää riittävästi rahaa jäljelle kaikkien pakollisten menojen jälkeen.

 


Hae lainaa vastuullisesti

Vaikka lainantarve yllättääkin monesti, ei sitä kannata hakea hätiköiden vaan tarkkaan harkiten. Muista aina varmistaa, että pystyt maksamaan hakemasi lainan ongelmitta takaisin, äläkä koskaan hae lainaa enempää kuin todella tarvitset.

Tutustu myös tällä sivulla oleviin vaihtoehtoihin rauhassa tai kilpailuta lainasi palvelumme avulla. Muista, että tarkalla lainavertailulla voit säästää satoja euroja lainan koroissa ja kuluissa.

Mikäli sinulle tulee ongelmia lainan takaisinmaksussa, suosittelemme olemaan mahdollisimman nopeasti yhteydessä lainan myöntäneeseen palveluun. On järkevintä sopia lainan takaisinmaksusta heti heidän kanssaan, kuin jättää vain laskut maksamatta.

Laskujen maksamatta jättäminen tuo vain turhia lisäkuluja, kun näiltä voi välttyä helposti sopimalla sopivasta takaisinmaksusuunnitelmasta lainapalvelun kanssa.

Lainaa ei myöskään kannata hakea silloin, jos kyseessä on vain muutaman kymmenen tai sadan euron laina. Noin pienen summan voit säästää helposti muutamassa kuukaudessa esimerkiksi vaihtamalla edulisempaan puhelinliittymään. Monen operaattorin liittymätarjous on nopea tapa saada säästöä joka kuukausi.


Vertaile edullisin laina

Lainavertailuun