Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia 2000-60.000 euroa

Lainan kilpailuttaminen on yksinkertaista ja nopeaa.


Kilpailutamme yli 25
lainantarjoajaa


Saat nopeasti useita
lainatarjouksia


Vertaile tarjouksia
rauhassa keskenään


Valitse sinulle
edullisin laina

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Lue alta lisää lainaan liittyvistä asioista.
Vertaile lainapalvelut helposti ja nopeasti.

Lainaa netistä jokaiselle

Lainaa on nykyään varsin helppo hakea verkosta. Palvelumme avulla saat lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia. Kilpailuttamalla lainat löydät varmasti edullisimmat vaihtoehdot, etkä maksa liikaa kuluja tai korkoja lainastasi. LainaaJokaiselle.fi palvelun avulla kilpailutat kaikki netin pienlainat, joustoluotot ja kulutusluotot täysin ilmaiseksi.

Aloita lainavartailu syöttämällä hakukoneeseen oma ikäsi ja tarvitsemasi lainasumma.

Hakukone näyttää sinulle heti kaikki hakuasi vastaavat lainapalvelut.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvosana
  • Suosittelemme
  • Lainaa 18-20 vuotiaalle
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/saldo/
20 vuotta%3 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/risicum/
23 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/resurs-bank/checked
21 vuotta%1 - 3 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/ostosraha/
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/nordax-bank/checked
26 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/mylender/
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/komplett-bank/checked
24 vuotta%2 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/kaarna/
20 vuotta%3 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/laina-fi/
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/instabank/checked
22 vuotta%1 - 8 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/halino/
20 vuotta%2 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/fellow-finance/
20 vuotta%1 - 5 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/euroloan/
19 vuotta%3 - 36 kkchecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credit24/
20 vuotta%2 - 10 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credigo/
22 vuotta%2 - 8 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credento/checked
20 vuotta%2 - 18 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/collector-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/brabank/checked
21 vuotta%1 - 5 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bondora/
22 vuotta%1 - 10 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bigbank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bank-norwegian/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/balanzia/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/avida-finans/checked
Näytä lisää tuloksia

Hae lainaa ilman vakuuksia

Nykyisin netissä on tarjolla monesta paikasta lainaa ilman vakuuksia. Vakuudetonta lainaa on helppo ja nopea hakea. Se onnistuu täysin netin välityksellä ja hakeminen onnistuu juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Lainaa on mahdollista saada nopeasti ja se on erittäin yksinkertaista verraten vakuudellisten lainojen monimutkaisuuteen ja hitauteen.

Lainan hakeminen onnistuu kätevästi vaikka kotisohvalta käsin ja lainasumma voi olla tilillä jo saman päivän aikana. Enää ei tarvitse varailla aikoja lainaneuvotteluihin ja odotella lainaa tilille montaa päivää.

Kaikki LainaaJokaiselle.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia. Voit kilpailuttaa lainan maksuttomasti täyttämällä yhden hakemuksen sivuillamme. Lainatarjousten pyytäminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Vain kilpailuttamalla voit saada mahdollisimman edullista lainaa ilman vakuuksia.

 


Mitä tarkoitetaan vakuuksilla?

Vakuuksilla tarkoitetaan tietynlaista omaisuutta, joka toimii lainan panttina. Esimerkiksi asuntolainassa vakuutena toimii usein ostettava asunto. Vakuus siis tarkoittaa omaisuutta, jonka avulla lainantarjoaja perii saatavansa takaisin, mikäli hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin.

Myös henkilötakaus on eräs vaihtoehto vakuuksille. Silloin voi esimerkiksi perheenjäsen tulla takaamaan lainaa. Henkilötakauksessa siis takaaja joutuu vastuuseen lainan maksusta, ellei hakija itse siitä selviydy.

 


Miksi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat huomattavasti nopeampia kuin vakuudellisten lainojen. Myös lainan hakemisprosessi on huomattavasti yksinkertaisempi, kun sinun ei tarvitse välittää sopivista vakuuksista tai takaajista.

Myös vaihtoehtoja löytyy erittäin paljon. Tällä hetkellä netissä toimii useita kymmeniä lainantarjoajia, joista voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia.

Lainasummatkin alkavat muutamista kympeistä aina kymmeniin tuhansiin euroihin, jolloin suurempaankin lainan tarpeeseen löytyy varmasti sopiva vakuudeton laina.

Monelle lainanhakijalle voi olla myös ongelma löytää sopivia vakuuksia tai takaajia. Tällöin ainoa vaihtoehto onkin hakea lainaa ilman vakuuksia.

 


Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi hakea?

Palvelumme kautta vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea aina 60.000 euroon saakka. Lainasumma kannattaa miettiä aina tarkkaan ennen hakemuksen tekemistä.

Myös oma maksukyky kannattaa laskea tarkasti. Tulevan lainan kuukausierän tulisi olla sellainen, että sen voi maksaa ongelmitta takaisin ja rahaa jäisi vielä säästöönkin.

Tee hakemus palvelussamme ja saat kilpailutettua hakemuksesi helposti ja nopeasti. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman lainan juuri omaan tarpeeseesi.

 


Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Netissä lainaa ilman vakuuksia myöntävät yritykset asettavat omat vaatimukset lainanhakijoille. Nämä eivät juurikaan poikkea toisistaan, muutenkuin ikärajan osalta, joka voi olla 18 vuodesta 23 vuoteen.

Hakijalta vaaditaan myös puhtaat luottotiedot sillä mistään ei voi saada lainaa ilman luottotietoja. Lainanhakijalla on myös oltava riittävä takaisinmaksukyky.Hakijalta siis vaaditaan riittävät tulot ja rahaa tulisi jäädä riittävästi yli kaikkien pakollisten menojen jälkeen.

Verkkopankkitunnukset tarvitaan lähes jokaisessa palvelussa, koska palveluun tulee tunnistautua lain vaatimalla tavalla. Tämä estää sen, ettei lainaa voida hakea toisten tiedoilla.

Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa on myös vaatimus lähes kaikilla lainantarjoajilla.

 


Ovatko vakuudettomat lainat kalliita?

Koska lainantarjoajalla on suurempi riski menettää lainaamansa rahat, on lainojen korot hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudettomien lainojen hinnat ovat kuitenkin tulleet kokoajan alaspäin. Kilpailuttamalla laina tai kulutusluotto, on mahdollista löytää edullistakin lainaa netistä.

Lainojen kokonaiskustannukset riippuvat monista asioista, eli pelkkä nimelliskorko ei kerro kaikkea.

Parhaan hinnan ja koron vakuudettomalle lainalle löydät tekemällä hakemuksen palvelussamme. Me kilpailutamme lainasi usealla tämän hetken suosituimmista lainantarjoajista.

He lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin pääset vertailemaan niitä keskenään ja karsimaan niistä liian kalliit pois. Voit tämän jälkeen vapaasti valita niistä edullisimman tarjouksen.

Mikäli käy niin, ettet saa sopivaa lainatarjousta, on sinulla kaikki oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset. Mitään kustannuksia tästä ei sinulle tule, sillä tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään.


Vertaile edullisin laina

Lainavertailuun