Lainaa netistä

Lainaa netistä 1000-60.000 euroa

Lainan kilpailuttaminen on yksinkertaista ja nopeaa.


Kilpailutamme yli 25
lainantarjoajaa


Saat nopeasti useita
lainatarjouksia


Vertaile tarjouksia
rauhassa keskenään


Valitse sinulle
edullisin laina

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Lue alta lisää lainaan liittyvistä asioista.
Vertaile lainapalvelut helposti ja nopeasti.

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lainaa on nykyään varsin helppo hakea verkosta. Palvelumme avulla saat lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia. Kilpailuttamalla lainat löydät varmasti edullisimmat vaihtoehdot, etkä maksa liikaa kuluja tai korkoja lainastasi. LainaaJokaiselle.fi palvelun avulla kilpailutat kaikki netin pikalainat, joustoluotot ja kulutusluotot täysin ilmaiseksi.

Aloita lainavertailu syöttämällä hakukoneeseen tarvitsemasi lainasumma.

Hakukone näyttää sinulle heti kaikki hakuasi vastaavat lainapalvelut.

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvosana
 • Suosittelemme
 • Lainaa 18-20 vuotiaalle
 • Alin ikäraja
23 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/resurs-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/nordax-bank/checked
26 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/mylender/
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/komplett-bank/checked
24 vuotta%2 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/kaarna/
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/instabank/checked
22 vuotta%1 - 8 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/halino/
20 vuotta%2 - 7 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/fellow-finance/
20 vuotta%2 - 10 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credigo/
22 vuotta%2 - 8 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/credento/checked
20 vuotta%2 - 18 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/collector-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/brabank/checked
21 vuotta%1 - 5 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bondora/
22 vuotta%1 - 10 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bigbank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/bank-norwegian/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/balanzia/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.lainaajokaiselle.fi/avida-finans/checked
Näytä lisää tuloksia

Hae lainaa netistä helposti ja nopeasti

Lainan hakeminen netistä on monelle jo tuttua hommaa ja netistä haettavien lainojen suosio on noussut kokoajan vuosien varrella.

Suosion nousuun vaikuttaa suurimmilta osin lainan hakemisen helppous ja nopeus. Lainan hakeminen onnistuu vaikka kotisohvalta käsin pelkän kännykän avulla.

Nykyään ei tarvitse varailla tapaamisaikoja virkailijoille, joiden kanssa neuvotella lainasta. Lainalle ei tarvitse myöskään etsiä vakuuksia tai takaajia, joka ennestään helpottaa lainan hakemista. Et tarvitse kuin tietokoneen, tabletin tai kännykän nettiyhteydellä ja voit hakea lainaa netistä juuri silloin, kun itse haluat.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle:

 • Mitä ottaa huomioon, kun hakee lainaa netistä
 • Netistä hakemisen hyödyt
 • Erilaiset lainatuotteet

 


Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Lainaa on mahdollista hakea 1000 – 60.000 euroa. Olipa siis rahoituksesi tarve suuri tai pieni, löytyy siihen sopiva lainasumma palvelumme kautta.

Mieti aina tarkkaan kuinka paljon tarvitset lainaa ja hae sitä vain sen verran kuin todella tarvitset. Ylimääräistä lainaa ei kannata ottaa, vaikka siihen saattaisikin kiusaus tulla.

Täytä hakemus palvelussamme ja me kilpailutamme sen puolestasi. Lainan kilpailuttaminen on ainut tapa löytää mahdollisimman edullinen laina.

Täyttämällä hakemuksen sivuillamme, välitämme sen yli 20:lle lainantarjoajalle. Saat useita lainatarjouksia ja pääset helposti vertailemaan niitä keskenään.

Voit vapaasti valita haluamasi lainatarjouksen tai hylätä ne kaikki, mikäli käy niin ettet saa juuri sinulle sopivaa tarjousta.

 


Lainaa netistä ilman vakuuksia

Tiesitkö, että kaikki LainaaJokaiselle.fi palvelun kautta saat lainaa ilman vakuuksia? Niihin ei siis tarvitse vakuuksia eikä henkilötakaajia.

Perinteiset pankkilainat ovat usein vakuudellisia ja niiden hakeminen on hieman hidasta ja lainan saanti tilille voi kestää useitakin päiviä.

Kun taas haet lainaa netistä, voit tehdä hakemuksen koska tahansa itse haluat. Hakemukset käsitellään todella nopeasti, koska lainantarjoajien ei tarvitse varmistella vakuuksien tai takaajien sopivuutta hakijan lainaan.

Hakemalla lainaa netistä, voi sen saada tilille todella nopeasti, jopa alle tunnissa.

 


Millaista lainaa kannattaa hakea?

Lainatuotteet jaetaan perinteisesti kolmeen eri kategoriaan. Alla hieman lisätietoa näistä lainatuotteista, joita voit hakea netistä:*

 • Pikavippi on perinteisesti pieni laina, jossa on lyhyt maksuaika. Tämän tuotteen tarjonta netissä on vähentynyt kokoajan erinäisistä syistä. On kuitenkin muutamia yrityksiä, jotka myöntävät pikalainaa edelleen. Tämä sopii parhaiten kun tarvitsee nopeasti pientä lainasummaa, joka on mahdollista maksaa kokonaisuudessaan takaisin noin 1-2 kuukauden kuluttua.
 • Kulutusluotto on kuin pikalaina, mutta lainasummat ovat suurempia ja maksuajat pidempiä. Kulutusluotoksi lasketaan niin asuntolainat, autolainat ym. Vaikka niitä kutsutaan eri nimityksillä, on kyseessä kuitenkin kulutusluotto. Sitä on mahdollista saada netistä jopa 60.000 euroa ja maksuajat voivat olla pisimmillään jopa 15 vuotta.
 • Joustoluotto eroaa näistä muista joustavuudellaan. Se toimii luottokortin tavalla, eli hakija saa luottotilin tietyllä luottorajalla käyttöönsä, josta hän voi nostaa omalle tililleen juuri sen verran kuin itse haluaa. Nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa, aina luottorajansa puitteissa. Lainaa lyhennetään kuukausierissä ja lyhennetty osuus siirtyy pian taas käytettäväksi omalle luottotilille.

 


Mitä ottaa huomioon kun haet lainaa netistä

Kun lähdet hakemaan lainaa netistä, kannattaa se hakea aina harkiten ja tekemällä kunnon lainavertailua. Olipa hakemasi lainasumma pieni tai suuri, ei koskaan kannata hakea lainaa ilman kilpailuttamista.

Lainojen koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja ja väärän lainan ottamalla voit joutua maksamaan suuria kuluja aivan turhaan.

Alla muutamia vinkkejä, jotka kannattaa muistaa lainaa harkitessa:

 • Hae lainaa vain, jos todella sitä tarvitset. Harkitsematon lainan hakeminen voi johtaa maksuongelmiin ja tästä syystä on tärkeää varmistaa, että lainan pystyy maksamaan ajallaan takaisin.
 • Vertaile lainat ja lainatuotteet. Vertaile ja tutustu eri lainantarjoajiin ja heidän lainatuotteisiin. Kannattaa hakea aina sellainen lainatuote, mikä parhaiten soveltuu juuri sinun tarpeeseesi.
 • Kilpailuta laina. Mikäli et halua täyttää hakemuksia erikseen useisiin lainapalveluihin, voit käyttää apunasi palveluamme, jossa teet yhden hakemuksen ja me kilpailutamme sen puolestasi.
 • Valitse sopivan kokoinen kuukausierä. Liian suuri kuukausierä voi johtaa maksuongelmiin, varsinkin jos tulee muita yllättäviä ja äkillisiä menoja. Tästä syystä kannattaa valita sellainen kuukausierä, jonka maksamisen jälkeen sinulle jää rahaa myös säästöön.

Kun haet lainaa netistä, saat varmasti monia tarjouksia erittäin nopeasti ja kiusaus ottaa ensimmäinen laina on suuri. Kuitenkin kannattaa malttaa mielensä ja pyytää tarjouksia mahdollisimman monesta paikasta. Tämän jälkeen huomaat varmasti, kuinka suuret hintaerot eri lainantarjoajien välillä on ja kuinka paljon voit säästää pienelläkin vertailulla.

 


Vertaile edullisin laina

Lainavertailuun