Sortter

Sortter.fi – Lainaa 1000 – 60.000 €

 

Sortter

Kilpailuta laina Sortter.fi palvelussa:

Sortter on maksuton lainan kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen hänen puolestaan jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa.

Yhteistyökumppaneiden avulla lainan kilpailuttaminen ja vertaileminen on helppoa ja nopeaa. Hakijan ei tarvitse itse hakea lainaa jokaiselta lainapalvelulta erikseen, vaan lainan kilpailutus onnistuu yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella.

Hakijan lainahakemus kilpailutetaan noin 25 luotonmyöntäjän kesken. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskianalyysin, joten lainatarjousten määrä riippuu haetusta lainasummasta, hakijan maksukyvystä sekä laina-ajasta.

Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat yhteistyöpankit tietävät, että kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa ja muutamankin prosentin ero voi olla ratkaiseva.

Näin ollen jokainen pyrkii tekemään hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tämä kilpailuasetelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet löytää netin halvin laina.

 

Sortter kilpailuttaa lainan puolestasi

Sortter on yhteistyössä Suomen johtavien lainapalveluiden ja pankkien kanssa.

Tämä takaa, että hakija saa vertailtavakseen monipuoliset lainatarjoukset. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki sekä rahoitusyhtiö pyrkii tarjoamaan hakijalle omien lainanhakukriteereidensä perusteella lainaa, jos se vain on mahdollista.

Lainavertailu auttaa hakijaa selvittämään nopeiten ja parhaiten mistä hänen olisi mahdollista saada edullista lainaa netistä.

Kilpailuta laina oman tarpeesi mukaan, aina 1000 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 1 – 15 vuotta.

Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä. Hakijan ei tarvitse halutessaan hyväksyä yhtäkään lainatarjousta ellei mikään niistä ole mieleinen.

 

Kuka voi kilpailuttaa lainan?

Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat kilpailuttaa lainansa Sortter.fi kautta.

 

Lainojen yhdistäminen

Sortter ei pelkästään etsi uutta lainaa, vaan he voivat tarvittaessa kilpailuttaa hakijalle uuden yhdistelylainan.

Lainojen yhdistäminen on vaivatonta palvelun avulla, lasket vain yhteen paljonko sinulla on velkoja maksettavana ja lisäät summan muiden tietojen lisäksi lainahakemukseen.

Lainojen yhdistäminen on nyt viimeisen puolen vuoden ajan ollut vilkasta uuden korkokattolain myötä. Nykyisin lainan nimellinen vuosikorko tulee olla korkeintaan 20%, kun aikaisemmin se oli huomattavasti korkeampi.

Vanhat lainat eivät kuitenkaan automaattisesti päivity vastaamaan uutta korkokattolakia, vaan asiakkaan tulee hakea uutta yhdistelylainaa nykyisen nimelliskoron puitteissa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaan on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Hakija saa itse määrittää millaisen laina-ajan haluaa lainalleen, mutta maksuaikaan vaikuttaa myös haettu lainasumma.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin lainasopimuksen mukaisesti.

Lainan ennenaikainen takaisinmaksu on myös mahdollista, jos hakijalla on siihen taloudellisesti mahdollisuus. Ennenaikainen takaisinmaksu lyhentää maksuaikaa.

Ongelmatilanteissa lainansaajaa pyydetään ottamaan yhteyttä viipymättä lainanmyöntäjään.

 

LainanKilpailuttaja.fi lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

 

Sortter yhteystiedot

Sortter Oy

Bulevardi 21

00180 Helsinki

Y-tunnus: 2954352-7