Mainonta

Mainonta

Me täällä LainaaJokaiselle.fi palvelussa tiedämme, että eri lainantarjoajien ja sopivien lainatuotteiden etsiminen netistä voi olla erittäin hankalaa ja aikaa vievää.

Tämän johdosta olemme perustaneet palvelun, jonka avulla teemme lainamarkkinoista läpinäkyvää kuluttajille, jotka etsivät lainaa netistä.

Lainamarkkinoiden läpinäkyvyyden lisäksi haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää ja selkeää kuluttajille.

Tältä sivulta löydät tietoa seuraavista asioista:

  • Kuinka LainaaJokaiselle.fi auttaa sinua
  • Miten LainaaJokaiselle.fi toimii
  • Miten rahoitamme toimintamme
  • Miksi palvelumme on luotettava

Miten LainaaJokaiselle.fi auttaa sinua lainan löytämisessä?

LainaaJokaiselle.fi on lainavertailuun keskittynyt palvelu, jonka tarkoitus on tarjota helpot ja ilmaiset työkalut kuluttajille, jotka haluavat löytää edullisimman lainan netistä.

Pyrimme aina pitämään palvelumme tiedot ajantasalla, sekä edistämään palveluamme siten, että se helpottaa kuluttajien lainavertailua.

Voit helposti vertailla eri lainapalveluita itse palvelumme kautta ja pyytää lainatarjouksia haluamistasi paikoista.

Vaihtoehtoisesti voit jättää lainan kilpailuttamisen meille ja täyttää vain yhden, sivuiltamme löytyvän hakemuksen, jonka jälkeen me kilpailutamme hakemuksesi useilla eri lainapalveluilla. Sinulle tämä ei maksa mitään.


Miten LainaaJokaiselle.fi palvelu toimii?

Tullessaan sivuillemmme, asiakas löytää eri vaihtoehtoja, miten hän voi aloittaa lainantarjoajien vertailun.

Palvelussamme voi tutustua lainalistaukseemme, josta löytyy nopeasti tärkeimmät tiedot jokaisesta lainantarjoajasta, kuten myönnettävät lainasummat, maksujat ja ikärajat.

Lainalistauksessa voi suodattaa lainapalveluita esimerkiksi oman iän ja haettavan lainasumman mukaan, joka karsii heti listauksesta ne palvelut, joista et hakuehtojesi mukaan voi saada lainaa.

Mikäli asiakas ei halua hoitaa lainavertailua itse, löytyy sivuiltamme lainahakemus jota hän voi hyödyntää. Tällä hakemuksella asiakas voi hakea lainaa kerralla useasta lainapalvelusta, joiden kanssa toimimme yhteistyössä.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen, välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Tämän jälkeen heistä ne, jotka voivat myöntää haettua lainaa, lähettävät lainatarjouksen suoraan asiakkaalle. Tämän jälkeen asiakkaalla on vapaus joko hyväksyä jokin saamistaan tarjouksista tai hylätä kaikki, mikäli sopivaa tarjousta ei löydy.


Kuinka rahoitamme toimintamme?

LainaaJokaiselle.fi on kuluttajille täysin ilmainen palvelu.

Tämä tarkoittaa että lainan hakeminen meidän kauttamme on ilmaista, sinulle ei kerry mitään maksettavaa. Lainan hakeminen kauttamme ei myöskään ole kalliimpaa, kuin hakeminen suoraan lainantarjoajan sivulta.

Koska kuitenkin tarvitsemme tuloja ylläpitääksemme ja kehittääksemme palvelujamme, toimimme yhteistyössä eri lainantarjoajien kanssa.

Tämä tarkoittaa, että voimme saada komissiota lainantarjoajalta, kun asiakas siirtyy heidän sivuilleen hakemaan lainaa palvelumme kautta.


Olemme luotettava ja kotimainen palvelu

Pystymme toimimaan lainamarkkinoilla vain, koska asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja hyötyvät sen käytöstä.

Ainoa tapa tämän saavuttamiseksi on toimia puolueettomana ja tasapuolisena palveluna lainanhakijan ja lainantarjoajan välillä.


Vastuuvapaus

LainaaJokaiselle.fi pyrkii pitämään tietonsa aina ajantasalla. Päivitämme lainalistaamme ja palvelun tietoja säännöllisesti.

Kuitenkin tästä huolimatta, voi lainantarjoajien lainaehdot muuttua, ilman että olemme saaneet siitä tietoa tai emme ole ehtineet vielä päivittämään tietoja palveluun.

Tästä syystä tiedot voivat poiketa lainantarjoajan vastaavasta. Lainantarjoajan ilmoittavat tiedot ja ehdot ovat aina voimassaolevia, huolimatta siitä mitä sivustollamme ilmoitetut vastaavat tiedot ovat.